Παραγωγή

Δυνατότατα παραγωγής μεγάλης ποικιλίας σχεδίων προκατασκευασμένων σακουλών.
παραγωγή

Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις.

Διαθέτουμε πλήθος διαφορετικών μηχανημάτων και άριστα καταρτισμένο προσωπικό για τον χειρισμό τους.
Είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και έχουμε την δυνατότατα παραγωγής μεγάλης ποικιλίας σχεδίων εύκαμπτης συσκευασίας, σε ρολά και σακούλες.
 • Ρολοκοπή Μινωική Συσκευασιες

  Εκτύπωση

  Σύγχρονες εκτυπωτικές μηχανές υψηλής ανάλυσης, σε συνδυασμό με την τεχνική μας κατάρτιση και το βιντεοσκοπικό σύστημα ελέγχου συμπτώσεων, αποτελούν εγγύηση για την εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων και την λεπτομερή φωτογραφική απεικόνιση. Το γραφιστικό τμήμα μας και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας υποστηρίζουν την δημιουργία μακέτας, αλλά και ολοκληρωμένων προτάσεων με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών – πελατών μας.

 • Λαμινάρισμα Μινωική Συσκευασιες

  Λαμινάρισμα

  Η εταιρία διαθέτει δυο (2) γραμμές λαμιναρίσματος. Μια (1) μονάδα solvent free και άλλη μια (1) ξεχωριστή μονάδα solvent based Με την επιλογή της κατάλληλης διαδικασίας λαμιναρίσματος, συγκολλούνται μεταξύ τους διάφορα εύκαμπτα υλικά όπως αλουμίνιο, χαρτί, ΡΕΤ, BOΡΡ, CPP, ΡΕ, κλπ. Τα τελικά προϊόντα, ανάλογα με το συνδυασμό των υλικών, καλύπτουν τις απαιτήσεις μιας μεγάλης γκάμας εφαρμογών εύκαμπτης συσκευασίας.

 • Ρολοκοπή Μινωική Συσκευασιες

  Ρολοκοπή

  Γραμμή ρολοκοπής για την παραγωγή ρολών σε διαφορετικές διαστάσεις, προκειμένου να ικανοποιούμε τις ανάγκες των συνεργατών – πελατών μας με ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία. Τα τελικά προϊόντα, ανάλογα με το συνδυασμό των υλικών, καλύπτουν τις απαιτήσεις μιας μεγάλης γκάμας εφαρμογών εύκαμπτης συσκευασίας.

 • Σακουλοποίηση-Φακελοποίηση Μινωική Συσκευασίες

  Σακουλοποίηση-Φακελοποίηση

  Διαθέτουμε έναν σημαντικό αριθμό από διαφορετικά σακουλοποιητικά μηχανήματα, με εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους χειριστές. Είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και έχουμε την δυνατότατα να κατασκευάζουμε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων από διαφορετικού τύπου σακούλες, διαφόρων διαστάσεων και ειδών κόλλησης, έτσι ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες της αγοράς.

Υψηλή Ποιότητα, Προσιτές Τιμές

Συνδυάζουμε την υψηλή μας ποιότητα, με χαμηλές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας!

Scroll to Top Μετάβαση στο περιεχόμενο